Ik help ondernemers hun onderneming online te laten schitteren.

Wie ben ik?

 

Mijn naam is Annemarie en ik ben virtual assistant (ook wel virtueel assistent of VA genoemd). Na ruim 10 jaar in loondienst te hebben gewerkt, is het nu tijd om te doen waar ik al jaren van droom: mijn eigen baas zijn.

Mijn passie volgen door mijn creativiteit in de vrije loop laten en kleine ondernemers en zzp’ers te ondersteunen in datgene wat ik leuk vind: social media, schrijven en het maken van websites.

Dit doe ik vanuit mijn kantoor in huis, op afstand. Want dat houdt VA zijn in: je ondersteunt ondernemers op afstand. Natuurlijk is het ook mogelijk om dit op locatie te doen!

Ambitie

 

Het is iets wat elke ondernemer bezit: ambitie. Je hebt het nodig om je onderneming naar een next level te tillen, zodat er ruimte ontstaat voor groei.

Mijn ambitie is om de online onderneming van ondernemers te laten schitteren, zodat klanten er maar één keer over hoeven na te denken waar zij hun geld gaan besteden.

Heb jij ambitie, maar schittert jouw onderneming online nog te weinig? Neem vrijblijvend contact met me op en we bespreken de mogelijkheden.

En verder…

 

…woon ik samen met mijn man en dochtertje in het pittoreske Elburg, een vesting en hanzestadje aan het Veluwemeer.

Mijn vrije tijd breng ik het liefst door met mijn familie en vrienden, in de keuken tijdens het maken van nieuwe gerechten of met het lezen van een goed boek. Daarnaast sport ik twee tot drie keer per week.

 

Voel jij al een klik en denk je dat ik jou kan helpen schitteren?

Dan hoor ik graag van je!

Contact

0525 220 005

Elburg

WhatsApp mij