fbpx

Hallo!

 

Mijn naam is Annemarie Deloo, dertiger en sinds 1 augustus 2018 ben ik ondernemer.

Geboren en getogen in Oldebroek, woon ik inmiddels alweer ruim 8 jaar in het altijd mooie en pittoreske Elburg met mijn man en dochter (2015). De Veluwe is mijn thuis en daarom heb ik ervoor gekozen om lokale ondernemers te ondersteunen met social media en het schrijven van teksten.

Toen social media zijn opmars maakte, was ik ongeveer 17 jaar oud. Ik heb het zien uitgroeien tot het medium dat het nu is en wat is dat indrukwekkend! Doordat ik makkelijk leer had ik alles al snel onder de knie en begon ik anderen uitleg te geven over Facebook en -toen nog- Hyves. Inmiddels zijn Istagram en LinkedIn erbij gekomen en ook die platformen heb mezelf aangeleerd.

 

Ik hou eran mezelf te blijven ontwikkelen.

En dit doe ik door veel te lezen en webinars en trainingen te volgen. Ik ben een fervent schrijver en schrijf mijn notitieboeken vol met tips en trics die ik overal opdoe. Die tips pas ik dan weer toe bij mijn klanten.

 

En verder…

…breng ik mijn vrije tijd het liefst door met mijn familie en vrienden, in de keuken tijdens het maken van nieuwe gerechten of met het lezen van een goed boek. Ik ga graag op vakantie, zowel naar de zon als de sneeuw en ik sport twee tot drie keer per week.

 

Lancering nieuwe naam en huisstijl!

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Contact

0525 220 005

Elburg

WhatsApp mij