Zullen we op een laagdrempelige manier kennismaken? 

U

Social media scan

Jij ben al enige tijd ondernemer en hebt een social media kanaal (of kanalen). Maar je bent niet tevreden met het resultaat.

Schrijf je voor de juiste doelgroep? Gebruik je de juiste tekst? Laat jij ook een beetje van jezelf zien?

Bij een social media scan bekijk ik jouw pagina en loop ik al deze vragen na.  Je ontvangt van mij 5 tot 10 verbeterpunten, deze kun je meteen toepassen!

Prijs: € 47,-

U

Tekst scan

Je hebt een website, je hebt de foto’s en je hebt… geen idee wat je nou moet vertellen. Want wie wil nou horen wat jij te vertellen hebt? Uhm… je klanten!

Bovenstaande kom ik vaak tegen bij ondernemers die hun webteksten moeten schrijven, of bijvoorbeeld een blog of nieuwsbrief.

Met een tekst scan (tot 1.000 woorden) kijk ik wat beter kan in je content. Dus wie wil je bereiken, wat is het doel van de tekst?

Prijs: € 57,-

Social media advies

Een mooie aansluiter op de Social media scan is het Social media advies. Hierbij gaan we samen aan de slag met het maken van een plan voor jouw kanaal.

Zo gaan we kijken naar je doelgroep, je content en beeldmateriaal(dus wat ga je vertellen en laten zien in je posts) en plannen we posts in tot een maand vooruit.

Als het goed is heb je zo weer inspiratie opgedaan om zelf verder te kunnen!

Prijs: € 197,-

w

Tekst advies

Dit advies sluit aan op de Tekst scan. In het advies ontvang je van mij alle tips op een rij, zoals je schrijfstijl, indeling van de tekst en een aantal blogtips.

Daarnaast gaan we samen een tekst naar keuze (her)schrijven! Dit kan dan dienen als leidraad om je volgende teksten zelf te schrijven.

Prijs: € 217,-

Heb je een scan of advies gehad of heb je al een strategie liggen, maar komt het er maar niet van om dit uit te voeren? Dan kan het helpen om deze werkzaamheden uit te besteden.

Speciaal voor ondernemers die behoefte hebben aan ondersteuning bij de uitvoering van social media, heb ik drie pakketten samengesteld.

Pakketten

Het is niet voor iedereen even gemakkelijk om zomaar een tekst op papier te zetten. Er zijn heel veel ondernemers die bijna letterlijk lopen te worstelen met wat ze nu toch op papier moeten zetten.

Ben jij ook zo’n ondernemer? Geen nood! Ik schud de tekst zo uit mijn mouw.

i

Teksten

i

tot 300 woorden

€ 237,-

 

i

tot 750 woorden

€ 497,-

i

tot 1.000 woorden

€ 697,-

  • Prijzen gelden voor alle soorten tekstschrijven: blog, nieuwsbrief, webtekst enz. 
  • Teksten zijn exclusief beeld.
  • Beelden uit eigen beeldbank worden kosteloos geplaatst.
  • Beelden door mij gezocht hebben een meerprijs van € 47,- per 5 afbeeldingen.
  • Prijzen exclusief 21% btw.

Contact

0525 220 005

Elburg

WhatsApp mij