fbpx

Teksten

“Eén beeld zegt meer dan duizend woorden”.

 

Toch heb je ook woorden nodig om het beeld uit te leggen, want anders kan het beeld verkeerd worden geïnterpreteerd en begrijpen de kijkers nog niet waar het over gaat. Woorden vertellen namelijk iets. Dit kan een verhaal zijn of een uitleg over bijvoorbeeld een beeld.

Met tekst is zoveel mogelijk. Je kunt je lezers een (persoonlijk) verhaal vertellen, hen informeren over je diensten of een mededeling over je onderneming doen. Ook kun je een leuk weetje delen, advies of tips geven middels een blog of nieuwsbrief, mensen vermaken in een post en ga zo maar door. Toch hoor ik van veel ondernemers dat zij geen idee hebben wat ze nu op papier moeten zetten. Ze vinden zichzelf niet belangrijk genoeg om over te vertellen (terwijl zij toch echt hun bedrijf zijn) of kunnen niet de inspiratie voor onderwerpen vinden.

Mijn creativiteit kan ik helemaal kwijt in het schrijven van teksten. Als ik in gesprek ben met ondernemers en zij zijn aan het vertellen over hun onderneming, dan komen er in mijn hoofd allemaal onderwerpen naar boven waarover de ondernemer kan gaan schrijven. En ik word er zo blij van! Want dat betekent dat ik de ondernemer inspiratie kan geven om zelf te gaan schrijven. 

Herken jij jezelf in wat ik hier boven schrijf en wil je eens sparren? Ik deel met liefde mijn creativiteit om je op weg te helpen!

Zullen we kennismaken?

Plan dan hier een vrijblijvende afspraak met mij in.

Wat kan ik voor je doen?

U

Tekst scan

Je hebt een website, je hebt de foto’s en je hebt… geen idee wat je over jezelf moet vertellen. Want wie wil nou horen wat jij te zeggen hebt? Wat dacht je van je klanten?

Bovenstaande kom ik vaak tegen bij ondernemers die hun webteksten moeten schrijven, maar ook bij een blog of nieuwsbrief.

Met een tekst scan (tot 1.000 woorden) kijk ik wat beter kan in je content. Dus wie wil je bereiken, wat is het doel van de tekst?

Prijs: € 67,-

i

Inspiratiesessie

In deze inspiratiesessie gaan we samen aan het werk met het schrijven van jouw teksten. 

We kijken eerst naar jouw huidige schrijfstijl en of deze nog bij je onderneming past. Wil je dit anders, dan kijken we samen naar hoe we dat kunnen gaan toepassen en krijg je van mij alle tips oprij, zoals de beste schrijfstijl, hoe je een tekst indeelt en tips om inspiratie op te blijven doen (na de sessie ontvang je deze in een handout). 

Daarnaast gaan we samen een tekst naar keuze (her)schrijven. Dit kan dan dienen als leidraad om je volgende teksten zelf te schrijven.

Prijs: € 177,-

Uitvoering

Het is niet voor iedereen even gemakkelijk om zomaar een tekst op papier te zetten. Er zijn heel veel ondernemers die bijna letterlijk lopen te worstelen met wat ze nu toch op papier moeten zetten.

Ben jij ook zo’n ondernemer? Geen nood!
Ik kan je hier bij helpen, want met de juiste input schud ik de tekst zo uit mijn mouw.

Jij levert het onderwerp aan en ik doe de rest.

j

Tekst schrijven tot 500 woorden

€ 337,-

j

Tekst schrijven tot 1.000 woorden

€ 467,-

j

Tekst schrijven tot 3.000 woorden

€ 697,-

Wat krijg je allemaal

R

Bij een websitetekst

Vooronderzoek van huidige schrijfstijl (past dit nog bij jouw onderneming); een 1-op-1 sessie van twee uur, waarbij jij vertelt en ik schrijf; twee revisierondes

R

Bij een blog

Vooronderzoek van huidige schrijfstijl en de indeling van vorige blogs, waarbij ik tevens kijk of dit past bij jouw onderneming; plaatsen van eigen beeldmateriaal; één revisieronde

R

Bij een nieuwsbrief

Vooronderzoek van huidige schrijfstijl en de indeling van vorige nieuwsbrieven, waarbij ik tevens kijk of dit past bij jouw onderneming; advies over onderwerpen; één revisieronde

  • Heb je een tekst die geredigeerd moet worden? Geen probleem, neem ook dan via de knop contact op.
  • Bij teksten groter dan 3.000 woorden wordt de prijs op maat gemaakt. 
  • Prijzen gelden voor alle soorten tekstschrijven: blog, nieuwsbrief, webtekst enz.
  •  op. 
  • Teksten zijn exclusief beeld.
  • Beelden uit eigen beeldbank worden kosteloos geplaatst.
  • Beelden die ik erbij zoek hebben een meerprijs van € 47,- per 5 afbeeldingen.
  • Prijzen exclusief 21% btw.

Wil je mij eerst even persoonlijk spreken?

Je kunt me bellen op 0525 220 005

Lancering nieuwe naam en huisstijl - 1 juli 2019

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Contact

0525 220 005

Elburg

WhatsApp mij