fbpx

Teksten

“Eén beeld zegt meer dan duizend woorden”.

 

Toch heb je ook woorden nodig om het beeld uit te leggen, want anders kan het beeld verkeerd worden geïnterpreteerd en begrijpen de kijkers nog niet waar het over gaat. Woorden vertellen namelijk iets. Dit kan een verhaal zijn of een uitleg over bijvoobeeld een beeld.

Met tekst is zoveel mogelijk. Je kunt je lezers een (persoonlijk) verhaal vertellen, hen informeren over je diensten, een mededeling over je onderneming doen, een leuk weetje delen, advies geven, vermaken in een post, tips geven in een blog of nieuwsbrief en ga zo maar door. Toch hoor ik van veel ondernemers dat zij geen idee hebben wat ze nu op papier moeten zetten. Ze vinden zichzelf niet belangrijk genoeg om over te vertellen (terwijl zij toch echt hun bedrijf zijn) of kunnen niet de inspiratie voor onderwerpen vinden.

Mijn creativiteit kan ik helemaal kwijt in het schrijven van teksten. Als ik in gesprek ben met ondernemers en zij zijn aan het vertellen over hun onderneming, dan komen er in mijn hoofd allemaal onderwerpen naar boven waarover de ondernemer kan gaan schrijven. En ik word er zo blij van! Want dat betekent dat ik de ondernemer inspiratie kan geven om zelf te gaan schrijven. 

Herken jij jezelf in wat ik hier boven schrijf en wil je eens sparren? Ik deel met liefde mijn creativiteit om je op weg te helpen!

Zullen we kennismaken?

Plan dan hier een vrijblijvende afspraak met mij in.

Wat kan ik voor je doen?

U

Tekst scan

Je hebt een website, je hebt de foto’s en je hebt… geen idee wat je over jezelf moet vertellen. Want wie wil nou horen wat jij te zeggen hebt? Nou… je klanten?!

Bovenstaande kom ik vaak tegen bij ondernemers die hun webteksten moeten schrijven, maar ook bij een blog of nieuwsbrief.

Met een tekst scan (tot 1.000 woorden) kijk ik wat beter kan in je content. Dus wie wil je bereiken, wat is het doel van de tekst?

Prijs: € 67,-

i

Tekst advies

Dit advies sluit aan op de Tekst scan. In het advies ontvang je van mij alle tips op een rij, zoals de schrijfstijl die het beste bij jouw onderneming past, hoe je tekst indeelt en een aantal tips om inspiratie op te blijven doen voor al je teksten.

Daarnaast gaan we samen een tekst naar keuze (her)schrijven. Dit kan dan dienen als leidraad om je volgende teksten zelf te schrijven.

Prijs: € 227,-

Uitvoering

Het is niet voor iedereen even gemakkelijk om zomaar een tekst op papier te zetten. Er zijn heel veel ondernemers die bijna letterlijk lopen te worstelen met wat ze nu toch op papier moeten zetten.

Ben jij ook zo’n ondernemer? Geen nood!
Ik kan je hier bij helpen, want met de juiste input schud ik de tekst zo uit mijn mouw.

Jij levert het onderwerp aan en ik doe de rest.

j

Tekst schrijven tot 500 woorden

€ 337,-

j

Tekst schrijven tot 1.000 woorden

€ 467,-

j

Tekst schrijven tot 3.000 woorden

€ 697,-

Wat je krijgt:

  • Bij een websitetekst: vooronderzoek (o.a. schrijfstijl, huidige websitetekst), een sessie van maximaal twee uur, 2 rivisierondes
  • Bij een blog: vooronderzoek (o.a. huidige schrijfstijl, indeling vorige blogs), 1 rivisieronde
  • Bij een nieuwsbrief: vooronderzoek (o.a. huidige schrijfstijl, indeling vorige nieuwsbrieven), 1 rivisieronde

  • Bij teksten groter dan 3.000 woorden wordt de prijs op maat gemaakt. 
  • Prijzen gelden voor alle soorten tekstschrijven: blog, nieuwsbrief, webtekst enz.
  • Teksten zijn exclusief beeld.
  • Beelden uit eigen beeldbank worden kosteloos geplaatst.
  • Beelden die ik erbij zoek hebben een meerprijs van € 47,- per 5 afbeeldingen.
  • Prijzen exclusief 21% btw.

Wil je mij eerst even persoonlijk spreken?

Je kunt me bellen op 0525 220 005

Contact

0525 220 005

Elburg

WhatsApp mij