fbpx

Social media

Een medium wat niet meer weg te denken is uit onze levensstijl. Voor ondernemers is het nog vrij nieuw om actief te zijn op social media en daarom wordt het (helaas) niet door iedereen even goed benut. Want hoewel het in eerste instantie een “vrijetijdsbesteding” is, wordt het voor ondernemers steeds aantrekkelijker aanwezig te zijn op bijvoorbeeld Facebook of Instagram. Het kanaal is natuurlijk afhankelijk van je doelgroep, maar eigenlijk kun je niet meer zonder.

Waar het bij veel ondernemers vastloopt, is het frequent posten van berichten. Ze hebben vaak geen inspiratie, vinden zichzelf niet belangrijk genoeg of denken dat hun doelgroep niet op social media te vinden is. Toch is meer dan de helft van je klanten online te vinden, alleen hebben ze jou nog niet bereikt omdat je misschien de verkeerde tekst gebruikt of omdat je simpelweg niet genoeg zichtbaar bent. 

Herken jij jezelf in al deze punten en wil je dit nu toch echt gaan veranderen?

Zullen we kennismaken?

Plan dan hier een vrijblijvende afspraak met mij in.

Wat kan ik voor je doen?

U

Social media scan

Jij ben al enige tijd ondernemer en hebt een social media kanaal (of kanalen), maar je bent niet tevreden met het resultaat.

Schrijf je voor de juiste doelgroep? Gebruik je de juiste tekst? Laat je ook een beetje van jezelf zien?

Bij een social media scan bekijk ik jouw pagina en loop ik al deze vragen na. Je ontvangt van mij 5 tot 10 verbeterpunten die je meteen kunt toepassen!

Prijs: € 47,-

Social media advies

Een mooie aansluiter op de Social media scan is het Social media advies. Hierbij gaan we samen aan de slag met het maken van een plan voor jouw kanaal.

Zo gaan we kijken naar je doelgroep, je content en beeldmateriaal (dus wat ga je vertellen en laten zien in je posts) en plannen we posts in tot een maand vooruit.

Als het goed is heb je zo weer inspiratie opgedaan om zelf verder te kunnen!

Prijs: € 197,-

Uitvoering

Heb je een scan of advies van mij gehad of heb je al een andere strategie liggen, maar komt het er maar niet van om dit uit te voeren? Dan kan het helpen om deze werkzaamheden uit te besteden.

Speciaal voor ondernemers die behoefte hebben aan ondersteuning bij de uitvoering van social media, heb ik drie pakketten samengesteld.

Wil je mij eerst even persoonlijk spreken?

Je kunt me bellen op 0525 220 005

Contact

0525 220 005

Elburg

WhatsApp mij